Modalitats

BABY GIM

El baby-gim és una activitat de piscomotricitat destinada a nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i 5 anys. Es treballa el coneixement del propi cos (esquema corporal), la lateralitat, la coordinació dinàmica general, la coordinació dinàmica espacial i la percepció del temps i l’espai, sense deixar de banda l’aspecte lúdic i recreatiu.
Mitjançant una gran varietat de formes jugades s’intenta construir en l’infant un ventall ampli de patrons motors que li facilitin l’aprenentatge de qualsevol activitat física, al mateix temps que l’ajudarà a desenvolupar la seva activitat intel•lectual.
La psicomotricitat es considera un requisit bàsic en la iniciació del més petit en el món de la gimnàstica artística a través del joc, exercicis lúdics i activitats recreatives

         

                                                                   

GAF .La gimnàstica artística femenina consta de quatre aparells:

 

En l’aparell de poltre, o plataforma de salts, la gimnasta després de fer una carrera de 25 m, impacta amb les mans sobre el poltre i el salta per aterrar equilibradament a l’altra costat. Amb la dificultat s’augmenten els nombre de mortals i girs que es fan abans d’arribar a terra. Aquest aparell és comú amb la gimnàstica artística masculina, però en noies està situat a 1,25 m d’alçada.

Algunes de les tècniques més utilitzades en poltre són: paloma, Tsukahara o Yurchenko.

 

 

Les paral•lels asimètriques, com el seu nom indica, son dues bandes horitzontals que estan posades a diferents alçades. La gimnasta realitza el seu exercici agafant-se de les mans de les bandes i realitzant balancejos, circumferències i canvis de banda. Aquest aparell es caracteritza per la utilització de magnèsia per tal de no relliscar durant l’execució.

Algunes de les tècniques més utilitzades són: kippes, molins, stalders i deixades (on la gimnasta es deixa de la banda per realitzar una acrobàcia i es torna agafar durant el vol).

 

En la barra d’equilibris la gimnasta ha de realitzar elements acrobàtics i de dansa sobre una fusta de 5 m de llarg, 1,25 m d’alçada i 10 cm d’ample. La barra és l’aparell més característic de la gimnàstica artística femenina i es necessita una bona combinació d’equilibri, flexibilitat i força per realitzar-lo de manera correcta. L’objectiu de la gimnasta és realitzar la màxima dificultat, amb una correcta execució i sense caure de l’aparell.
Les tècniques més utilitzades en barra son: girs, salts gimnàstics i acrobàcies tant enrere, endavant i lateralment.

 

El terra és l’aparell bàsic de la gimnàstica. La gimnasta realitza una rutina de 1'30" al ritme de la música, dins un practicable de 12x12 m. Durant aquest temps la gimnasta ha de realitzar sèries acrobàtiques, salts gimnàstics, girs i coreografia.
Les tècniques més utilitzades són: flic-flac, paloma, mortals, piruetes i salts amb 180º d'obertura de cames.


 

 

Claim betting bonus with GBETTING