La gimnàstica artística és una disciplina de la gimnàstica en la qual els esportistes executen diferents rutines en diversos aparells. Dins de la gimnàstica artística tenim la modalitat de masculina i la de femenina.

La gimnàstica artística masculina comprèn els exercicis que es fan amb els aparells següents: les barres paral•leles, la barra fixa, les anelles, els salts sobre cavall, el cavall amb arcs i exercicis acrobàtics a terra amb les mans lliures.

La gimnàstica artística femenina comprèn les barres asimètriques, el salt sobre cavall, la barra d'equilibris, i exercicis a terra practicats amb música, la qual cal seguir amb harmonia.

En l'esport de base el competir ha de tenir un component principalment lúdic i d'esplai, deixant la part agonística i competitiva en un segon pla. Així doncs, l'aspiració dels practicants de la gimnàstica de base és la superació individual i el coneixement dels seus límits personals, i no ser el campió o el millor.

A Sallent fins a dia d'avui ens dediquem a l'ensenyança de la gimnàstica artística femenina i treballem els diferents aparells amb tots els grups que tenim. ASCF Gimnàstica Sallent ofereix a les seves gimnastes totes les vessants de la pràctica d’aquest esport, tenint en compte sempre la part lúdica que tota activitat requereix, però sense renunciar a valors com l’esforç, el compromís i la disciplina.

Claim betting bonus with GBETTING