El Sallent no sap rematar el Martorell.

Després de veure com havia anat la lliga, tots els pronòstics deien que a aquesta primera edició de la Copa Primavera l'AESE quedaria primer a la fase regular, el Mataró B quedaria quart i que el Martorell i el Sallent.....

Llegeix més...

Grups i Horaris 2015-2016

 

 

BABY GYM 

Grup P2/P3 (Dilluns 17:30h a 18:30h)

Grup P4 (Dilluns i divendres 17:30h a 18:30h)

 

 

INICIACIÓ ( ESCOLA )

Grup P5/1rEP (Dimecres i divendres de 17:30h a 18:30h)

Grup 2n/3rEP (Dimecres i divendres de 17:30h a 18:30h)

Grup 4t/5è/6èEP (Dimecres de 17:30h a 18:30h i divendres de 18:30h a 19:30h)

Grup 1rESO en endevant ( Dimecres i divendres de 16:00h a 17:30h)

 

GRUPS DE COMPETICIÓ

El grup de competició entrena dilluns de 19h a 20h30 i dimecres i divendres de 18h30 a 20h15

 

 

 

 

 

           

                  Mitjanes i petites                                                                                                                         ESO i Batxillerat

Si encara dubteu podeu trucar al club i demanar més informació, estarem encantats d'atendre-us!

 
 
 
 
 
 

La gimnàstica artística és una disciplina de la gimnàstica en la qual els esportistes executen diferents rutines en diversos aparells. Dins de la gimnàstica artística tenim la modalitat de masculina i la de femenina.

La gimnàstica artística masculina comprèn els exercicis que es fan amb els aparells següents: les barres paral•leles, la barra fixa, les anelles, els salts sobre cavall, el cavall amb arcs i exercicis acrobàtics a terra amb les mans lliures.

La gimnàstica artística femenina comprèn les barres asimètriques, el salt sobre cavall, la barra d'equilibris, i exercicis a terra practicats amb música, la qual cal seguir amb harmonia.

En l'esport de base el competir ha de tenir un component principalment lúdic i d'esplai, deixant la part agonística i competitiva en un segon pla. Així doncs, l'aspiració dels practicants de la gimnàstica de base és la superació individual i el coneixement dels seus límits personals, i no ser el campió o el millor.

A Sallent fins a dia d'avui ens dediquem a l'ensenyança de la gimnàstica artística femenina i treballem els diferents aparells amb tots els grups que tenim. ASCF Gimnàstica Sallent ofereix a les seves gimnastes totes les vessants de la pràctica d’aquest esport, tenint en compte sempre la part lúdica que tota activitat requereix, però sense renunciar a valors com l’esforç, el compromís i la disciplina.

Notícies i Circulars de la junta de pares

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Tarifes de roba esportiva temporada 2013-2014

                                               

                          Full de comanda  roba esportiva (PDF)                                        Equipament obligatori temporada 14-15(PDF)

                                                                               

Cambio de fechas del  torneo Alevin Mixto Catalana Occidente

Os informamos a todos los que ya en un principio habíais contactado con nosotros para participar en el torneo y a los que nos habíais informado que por motivos de incompatibilidad con la agenda que teníais, se os hacía imposible participar.
La gran labor por parte de nuestro equipo técnico y, la ilusión que nuestros pequeños habían depositado en celebrar este torneo en su casa, que a partir de hoy es la de todos vosotros, nos ha hecho buscar otra fecha para facilitar al máximo vuestra asistencia y cumplir con un sueño que nos gustaría que se convirtiera en una realidad, pero lo cierto es que sin vuestra colaboración y participación no tendrá el éxito esperado.
Por este motivo aplazamos el Torneo al fin de semana del 27 y 28 de Septiembre, el cual podrá servir como pretemporada para nuestros equipos.
Gracias por vuestra colaboración y perdonad las molestias que hayamos podido ocasionar.

 

 

Màsters

LLISTAT NEDADORS CATEGORIA MÀSTER

Nom
Bonals Colldeforns
Vicente
Martínez Vilaseca
Francesc
Llobera Andreví
Jordi
Herrera de los Santos
Miguel
Montalà López
Xavier
Caballero Romero
Rosa Mª.
Vila Biosca
Joan
Alarcón Casoliva
Isabel
MASCULÍ
MASCULÍ
MASCULÍ
MASCULÍ
MASCULÍ
FEMENÍ
MASCULÍ
FEMENÍ
1934
1947
1961
1966
1974
1971
1967
1973
TERRITORIAL
TERRITORIAL
LOCAL
TERRITORIAL
LOCAL
TERRITORIAL
LOCAL
TERRITORIAL
NATACIÓ
NATACIÓ
AIGÜES OBERTES
NATACIÓ
AIGÜES OBERTES
NATACIÓ
AIGÜES OBERTES
NATACIÓ

I Torneig Aleví Catalana Occidente

I Torneig Aleví Nacional de Waterpolo Catalana Occidente

Presentació del I torneig nacional aleví organitzat per la Secció Waterpolo Sallent amb el patrocini de Catalana Occidente, el recolzament de l´Excelentisim Ajuntament de Sallent i del C.N. Sallent i la col-laboració de la agencia de viatges TotTurisme de Sallent.

El torneig tindrà lloc a les instal·lacions del C.N. Sallent els pròxims dies 27 i 28 de Septiembre. El format serà de 16 participants repartits ens 4 grups de 4 que jugaran tots contra tots dintre de cada grup obtenint una clasificació que servirà per decidir quins equips jugaran per les posicions del 1 al 8 i quins del 9 al 16. A partir d´aqui es jugaran eliminatòries directes fins arribar a les finals.

Amb aquest sistema de competició garantim que cada equip jugui 6 partits independenment de la posició per la que juguin.
La piscina estarà dividida en 2 camps de 12x10, el que ens permetrà jugar dos partits a la vegada. Cada partit tindrà una duració de 20 minuts de joc sense parar rellotge dividits en 4 temps de 5 minuts i serà obligatòria la participació de tots els integrants de l´equip com a mínim un quart.

Les fases de grups i els quarts de finals es jugaran íntegrament a la jornada de dissabte i les semifinals i finals per decidir les posicions finals es jugaran durant el matí del diumenge. Cal afegir que aquests partits de diumenge es jugaran en format de 4 quarts de 7 minuts cadascun.

A la conclusió del torneig es farà un menjar de germanor de totes les aficions a la carpa de Sallent cedida gentilment per l´Excelentisim Ajuntament de Sallent i la entrega de trofeus consistent en un diploma, una samarreta con memorativa del torneig i una medalla per cadascun dels participants i copes per el primer, segon i tercer equips classificats dels torneig. Igualment s´entregarà trofeu al millor jugador del torneig i al porter menys golejat.

Tornem a convidar als clubs esperant gaudir d´un bon torneig i d´una bona experiencia tant de esportistes que tindran la oportunitat de conèixer altres companys d´altres llocs de la geografia a la vegada que competeixen per defensar els colors del seu club a l´esport que els agrada, com de pares vinguts de diferents llocs del territori.

Esperem estar a la alçada que es mereixen els jugadors i pares asistents a aquest torneig i us animem a participar. Farem tot el possible per que us sentiu com a casa.

Per demanar informació o fer inscripció envieu mail a o també ho podeu fer deixant missatge al formulari de contacte del blogg o a traves del facebook del waterpolo sallent
i ràpidament ens posarem en contacte.
Esperem tenir-vos entre nosaltres.

Al següent link trobareu tota la informació del torneig:
I Torneig Nacional Aleví Catalana Occidente del C.N. Sallent 

Reserva i allotjament equips         Reserva i allotjament acompanyants       Calendari del Torneig

Carta d´invitació                             

 

 
Claim betting bonus with GBETTING