FISIOTERÀPIA

I Entreno de Karate Tradicional.

El passat diumenge 4 de març i organitzat pel nostre mestre J.A. Maraver es va celebrar per primer cop a les nostres instal-lacions una trobafa de Karateques de diferents club i procedencies per fer un entrenament conjunt.

Llegeix més...

El mestre Eiji Kaji entre nosaltres.

La secció de Karate, diumenge 23 d' octubre, vam tenir el plaer de tenir un any més al mestre Eiji Kaji al nostre Club que va impartir el curs de perfeccionament als cinturons superiors ( marrons i negres)

Llegeix més...

Festival d´estiu per tancar la temporada.

Cap de setmana amb ambientàs al Club!!!. El divendres èxit total del Festival del Gimnàs. Mostra d'il•lusió, esforç i treball ben fet. Enhorabona a tots els que hi vàreu participar. Cal felicitar als nostres monitors i monitores que amb paciència i perseverança fan possible aquest espectacle de música i color.

Llegeix més...

Servei de Fisioteràpia

Des del mes de gener dispossem d´un nou servei de Fisioteràpia a les instal-lacions del C.N. Sallent. Laura Martínez, possa en marxa el servei de fisioteràpia amb un àmplia oferta de servei.

Llegeix més...

Sant Silvestre 2015

El passat dia 31, a punt d´acabar l´any es va correr la tradicional Sant Silvestre sallentina organitzada per la FAES ( Foment Arqueològic Excursionista Sallentí ), amb la col-laboració del ASCF Sallent i l´Excm. Ajuntament de la Vila de Sallent.

Llegeix més...

San Silvestre 2015

El proper 31 de desembre tindrà lloc la tradicional Sant Silvestre popular organitzada per FAES ( Foment Arqueològic Excursionista Sallentí ), amb la col-laboració del CN Sallent ( ASCF Sallent ) i l´excm. Ajuntament de la vila de Sallent.

Llegeix més...

Claim betting bonus with GBETTING